Mannentijd - Zelfkennis is het begin van alle wijsheid
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of 06-21230362 of info@mannentijd.nl

Thema: “De be-teken-is van je herkomst”

Lijkt het je leuk om associatief te tekenen, meer over jezelf te ontdekken én dat te delen met een groep andere mannen? Samen tekenen met als doel, (zelf)inzicht te krijgen, lol maken en verbinding met elkaar ervaren? Geef je dan op voor ‘Tekenen voor mannen’. Tekenervaring is niet nodig

Samen actief bezig zijn in de natuur is een ideale setting voor goede gesprekken over wat je bezighoudt. Dat kunnen bijvoorbeeld de gevolgen van de coronaperiode zijn. Of de ingrijpende onzekere tijden van nu.  Virussen, oorlog en vluchtelingenstromen, financiële- en milieu crisis in onze directe omgeving zorgen voor diffuse gevoelens van verwarring, angst, onmacht, relatieproblemen, onverklaarde chronische pijnen, woede, onrust en spanningen!

‘Somber of gespannen door de invloed van deze verwarrende tijdgeest? Praat erover’. Wij, Ramon en Jaap bieden hiervoor de gelegenheid en brengen dat in de praktijk!

Juist als man is er veel te winnen bij ontmoetingen en gesprekken. Van jongs af aan hebben we namelijk geleerd om emoties te onderdrukken en ons sterk te gedragen. Maar op de lange duur werkt dat juist tegen ons!

Deel het met mannen

Veel mannen hebben niet geleerd hun gevoelens van onvermogen en twijfel te delen met andere mannen. Ze onderzoeken hun persoonlijke thema’s meestal met vrouwen en bijna niet met mannen. Terwijl het veel krachtiger kan zijn om als man persoonlijke vraagstukken te bespreken met andere mannen via verbinding en broederschap. Samen actief bezig zijn, is daarbij een effectieve ingang.

In onze bijeenkomsten ontmoet je andere mannen die zich – net als jij – gehoord en gezien willen voelen. Dat is het krachtigste tegengif voor ongenoegens, angst, depressie of agressie.

Kom je ook?

Investeer in jezelf en schrijf je in! Het is natuurlijk ook een mooie kans om je zakelijke of privé netwerk uit te breiden. Tijdens deze bijeenkomsten inventariseren we tevens of er behoefte is aan meerdere vormen van (verdiepings-) bijeenkomsten of trainingen.

Individuele coaching

Naast de groepsbijeenkomsten, is specifiek voor mannen ook individuele coaching mogelijk. Er is dan meer ruimte voor verdieping. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan hoeveel personen er deelnemen. We sturen zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Betalen

Maak je vrijwillige bijdrage (geef wat je het waard vindt) over op rekeningnummer NL48 RABO 0108 5382 14 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “Be-teken-is voor mannen”, datum en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk drie dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.