Mannentijd - Zelfkennis is het begin van alle wijsheid
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of 06-21230362 of info@mannentijd.nl

Thema: “Hoe ga je om met weerstand”

“Waar je weerstand tegen biedt zal volharden en aanhouden”. Dit is een van de belangrijkste uitspraken van Carl Gustav Jung en zeer de moeite waard om bij jezelf te onderzoeken.
Als we de moed hebben om de wortel van onze (weerstand)problemen te doorgronden en deze te accepteren, dan kunnen we ons van deze beperkingen bevrijden en leren van wat ze voor ons betekenen.

Zondag 7 juli gaan we met elkaar in gesprek en beleving over dit thema.  We beginnen op de gebruikelijke tijd van 10:30 uur op de locatie “Hortus Populus te Bodegraven.

Een man die niet door de hel van zijn passies is gegaan, heeft ze nooit overwonnen!
Carl Jung

Deel het met mannen

Veel mannen hebben niet geleerd hun gevoelens van onvermogen en twijfel te delen met andere mannen. Ze onderzoeken hun persoonlijke thema’s meestal met vrouwen en bijna niet met mannen. Terwijl het veel krachtiger kan zijn om als man persoonlijke vraagstukken te bespreken met andere mannen via verbinding en broederschap. Samen actief bezig zijn, is daarbij een effectieve ingang.

In onze bijeenkomsten ontmoet je andere mannen die zich – net als jij – gehoord en gezien willen voelen. Dat is het krachtigste tegengif voor ongenoegens, angst, depressie of agressie.

Samen actief bezig zijn in de natuur is een ideale setting voor goede gesprekken over wat je bezighoudt. Dat kunnen bijvoorbeeld de ingrijpende onzekere tijden zijn van nu.  Virussen, oorlog en vluchtelingenstromen, de inzet van nog meer technocratische- en mechanistisch-materialistische middelen. Meer regelgeving, meer controle, meer inperkingen van de vrijheid, financiële- en milieu crisis in onze directe omgeving zorgen voor diffuse gevoelens van verwarring, angst, onmacht, relatieproblemen, onverklaarde chronische pijnen, woede, onrust en spanningen!

‘Somber of gespannen door de invloed van deze verwarrende tijdgeest? Praat erover’. Wij, Ramon, Alexander en Jaap bieden hiervoor de gelegenheid en brengen dat in de praktijk!
Juist als man is er veel te winnen bij ontmoetingen en gesprekken. Van jongs af aan hebben we namelijk geleerd om emoties te onderdrukken en ons sterk te gedragen. Maar op de lange duur werkt dat juist tegen ons!

Kom je ook?

Investeer in jezelf en schrijf je in! Het is natuurlijk ook een mooie kans om je zakelijke of privé netwerk uit te breiden. Tijdens deze bijeenkomsten inventariseren we tevens of er behoefte is aan meerdere vormen van (verdiepings-) bijeenkomsten of trainingen.

Individuele coaching

Naast de groepsbijeenkomsten, is specifiek voor mannen ook individuele coaching mogelijk. Er is dan meer ruimte voor verdieping. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan hoeveel personen er deelnemen. We sturen zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Betalen

Maak je vrijwillige bijdrage (geef wat je het waard vindt) over op rekeningnummer NL48 RABO 0108 5382 14 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “Hoe ga je om met weerstand”, datum en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk drie dagen voor de bijeenkomstdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de bijeenkomst niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.