Mannentijd - Zelfkennis is het begin van alle wijsheid
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of 06-21230362 of info@mannentijd.nl

Landal Business Line: Landal De Reeuwijkse Plassen

Overnachten in combinatie met meerdaagse vergaderingen, teambuildingactiviteiten en horeca in waterrijk Zuid-Holland?

Midden in het Groene Hart

Landal De Reeuwijkse Plassen is zeer centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam en Utrecht en is daardoor makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. De bruisende steden van de Randstad liggen letterlijk om de hoek. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren. Het park beschikt over 137 duurzaam gebouwde woningen, waarvan de meeste zijn gelegen aan het water. De woningen beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om met een boot aan te meren. De 12 & 20-persoons woningen zijn zeer geschikt en volledig uitgerust om met een kleine groep te vergaderen of een training of workshop te volgen.

Voor grote groepen is er een goede samenwerking met het naastgelegen restaurant Mercatu, Paviljoen de Reeuwijkse Hout en de in- en outdoor teamactiviteiten van Mannentijd. Zodoende kunnen groepen tot 160 personen ook van een verblijf genieten op Landal De Reeuwijkse Plassen en de bijeenkomsten houden bij een van deze partners.

Wat goed is voor je organisatie gebeurt juist buiten je vertrouwde omgeving!

Het park leent zich uitstekend voor teambuildingactiviteiten. Zo zijn er diverse watersportmogelijkheden op de Reeuwijkse Plassen en biedt het park diverse mogelijkheden om mountainbiketochten en fietstochten te maken in het rustieke Hollandse landschap. Dat maakt deze locatie zeer geschikt als uitvalsbasis voor meerdaagse trainingen, team-, bedrijfsuitjes en actief vergaderen.

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende wensen en verwachtingen op het gebied van capaciteit, comfort en luxe zijn er drie typen woningen beschikbaar, in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er 2-, 4-, 6-, 8-, 10-, 12- en 20- persoons-waterwoningen.

Duurzame woningen op Landal De Reeuwijkse Plassen

In de ontwikkeling van Landal De Reeuwijkse Plassen is niet alleen gestreefd naar maximale duurzaamheid in het ontwerp en de bouw van de woningen maar ook in het energiebeheer. De zuid ligging van de woningen levert daarin een substantiële bijdrage, net als de geoptimaliseerde isolatie. Het park heeft de mogelijkheid gecreëerd om de mate van zelfvoorziening op te schalen naar een niveau waarbij iedere woning volledig energie neutraal kan zijn en er dus geen energievoorziening van buitenaf meer nodig is. Zo beschikken alle woningen over een duurzame energievoorziening in de vorm van een warmtepomp met vloerverwarming. Daarnaast zijn er woningen met zonnepanelen of een zonneboiler.

Eerlijk buitengewoon zakendoen

Vanuit kostentransparantie bieden Landal Business Line, Restaurant en vergaderlocatie De Reeuwijkse Hout en Mannentijd gescheiden voorstellen.

Vakantielocatie Landal De Reeuwijkse Plassen, Landal Business Line, horeca en vergaderlocaties De Reeuwijkse Hout, Mercatu en Mannentijd informeren elkaar en werken intensief samen om uw teamevenement met actieve- en/of creatieve teamactiviteiten tot een succes te maken.

Meer weten over teambuilding, brainstormsessies, actief (buiten) vergaderen, trainingen en overnachtingen in de waterwoningen?

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij hen terecht voor al uw zakelijke reserveringen, van het tijdelijk huren van een accommodatie tot een volledig verzorgd event.

Voor informatie en reserveringen kunt u direct contact opnemen met het team van Landal Business Line: +31 (0)88 – 205 98 88 (lokaal tarief) – email: businessline@landal.nl

Foto impressie Landal De Reeuwijkse plassen en mogelijke actviteiten