Mannentijd - Zelfkennis is het begin van alle wijsheid
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of 06-21230362 of info@mannentijd.nl

Mary-Angie’s woonkeuken met workshop-/trainingsruimte in Reeuwijk

Zoek je een hotspot, broedplaats, werkplek, inspiratiezone of retraitestek? Alles kan!

Wil je een combinatie van ontspanningsoefeningen, schildersworkshop met een thema of in groepjes een toekomstvisie bespreken en daarna uitwerken met LEGO Serious Play, inclusief drankjes en een maaltijdsoep? Het is allemaal mogelijk! We bespreken met elkaar jouw wensen. De ruimte passen we graag aan jouw bijeenkomst aan. Wij zorgen ervoor dat iedereen bij jouw bijeenkomst kan ontdekken, ervaren, beleven, voelen en proeven.

Mary-Angie heeft graag mensen over de vloer!

Mary-Angie ontvangt je graag in deze gezellige huiselijke omgeving . Je voelt je thuis en je kunt genieten van de basisservice die Mary-Angie je biedt. Eenvoudige drankjes, gezonde lunch, hapjes of een voedzame soep maken de dag compleet!
Mary-Angie is fris, open en kleurrijk. Ze doet waar haar passie ligt als kunstenares, kok en administratieve ondersteuner. Van al deze kwaliteiten kun je gebruikmaken bij je bijeenkomst. Ze verzorgt graag jouw creatieve workshop, catering en hulp bij je administratie.

Levensstijl, identiteit en waardering

Ruimte voor kunst en creativiteit, verbinding, emotie, beleving, branche- ontwikkeling, educatie, een interessant gesprek, inspiratie, ontspanning of teamontwikkeling. De woonkeuken-workshopruimte is een omgeving waar je in alle veiligheid zien en gezien mag worden, erbij mag horen en waar je onderdeel van bent!

“Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk … dat is de echte werkelijkheid.” Aristoteles

Praktisch

Afhankelijk van de soort activiteit, is de ruimte geschikt voor groepen tot circa a. 25 deelnemers. De woonkeuken-workshopruimte is +/- 150m2. Er is wifi.

Trainingsfaciliteiten

Mannentijd kan jou in deze ruimte deskundigheid in teamontwikkeling bieden en/of de volgende materialen:

Foto impressie